Jūsu grozs ir tukšs. Pievienojiet preci grozam, lai turpinātu.

Notīrīt visu
Kopā apmaksai:
€0,00
Noformēt pirkumu

Privātuma politika

GIVEN Privātuma politika

01.03.2022

Šī tīmekļa vietne pieder un to pārvalda SIA “GIVEN Latvia” (turpmāk tekstā - GIVEN), kura galvenais birojs atrodas Rīgā, Lielirbes ielā 17A-11, PVN reģistrācijas numurs LV40203166474. GIVEN ir izstrādājis šo privātuma politiku.

Ievāktās informācijas veidi

GIVEN tīmekļa vietnē apkopo personu identificējošu informāciju, kuru GIVEN Mājas lapas apmeklētāji ievada savā lietotāja profilā, kā arī informāciju par klientu veiktajiem pirkumiem, kad tie tiek veikti, neautorizējoties Mājas lapā. Lietotājiem nav jāreģistrējas vai obligāti jāsniedz informācija pirms Mājas lapas aplūkošanas vai piekļūšanas tās saturam.

Ja veicat pirkumu Mājas lapā, Jums ir obligāti jānorāda Jūsu vārds, uzvārds, piegādes veids, adrese, tālruņa numurs un e-pasta adrese, lai varam noformēt un piegādāt pirkumu, kā arī izpildīt mums saistošās normatīvo aktu prasības.

Ja esat reģistrējis GIVEN profilu, mēs apstrādāsim sistēmas automātiski piešķirto lojalitātes kartes numuru, informāciju par veiktajiem pirkumiem, skatītajām precēm, norēķinu veidu un vēlmju sarakstu, kā arī Jūsu norādītajiem īpašajiem datumiem un to, vai vēlaties saņemt komerciālus piedāvājumus no mums.

Gadījumos, kad izmantojat iespēju noslēgt nomaksas līgumu, GIVEN ir tiesības lūgt Jums iesniegt papildu informāciju par Jūsu ienākumiem, apgādājamo skaitu, Jūsu dzimumu, nodarbinātību, personu apliecinoša dokumenta numuru, veidu un derīguma termiņu, lai mūsu sadarbības partneris, kas nodrošina aizdevuma līguma noslēgšanu, varētu izvērtēt Jūsu piemērotību aizdevuma saņemšanai. Lai pieņemtu lēmumu par aizdevuma piešķiršanu, sadarbības partneris izmanto automatizētus rīkus, kas veic Jūsu sniegtās informācijas profilēšanu. Gadījumā, ja Jūsu ienākumi būs nepietiekami, sadarbības partnerim ir tiesības atteikt Jums aizdevuma piešķiršanu.

Datu glabāšanas termiņi

Ja esat reģistrējies GIVEN Mājas lapā, mēs uzglabāsim Jūsu profila datus tik ilgi, kamēr ir aktīvs Jūsu profils. Jums ir tiesības lūgt mums dzēst savu profilu, rakstot uz [email protected]

Ja Jūs veicāt pirkumu GIVEN Mājas lapā bez reģistrācijas, mēs saglabāsim datus par Jūsu pirkumu 5 gadus no pirkuma dienas. Ja esat aktivizējis profilu un ilgstoši to lietojis, mēs nosūtīsim Jums atgādinājuma e-pastu, lai pārliecinātos, ka aizvien esat ieinteresēts mūsu pakalpojumos. Ja Jūsu profils būs neaktīvs vairāk nekā 10 gadus, GIVEN patur tiesības dzēst Jūsu profilu, iepriekš nosūtot Jums brīdinājuma e-pastu. Ar informāciju par sīkdatņu uzglabāšanas termiņiem aicinām iepazīties Sīkdatņu politikā.

Datu apstrādes mērķi

Visbiežākie mērķi, kādiem mēs apstrādājam Jūsu personas datus, ir pirkuma datu apstrāde, maksājuma apstrāde, pasūtījuma piegāde, klientu atbalsta sniegšana, grāmatvedība, garantijas nodrošināšana, mārketinga paziņojumu nosūtīšana, izložu un konkursu organizēšana. Taču mēs apstrādājam Jūsu informāciju, lai veiksmīgāk attīstītu mūsu biznesu un pielāgotu mūsu pakalpojumus Jūsu vajadzībām, kā arī uzlabotu klientu apkalpošanas kvalitāti.

GIVEN var aicināt apmeklētājus aicināt aizpildīt anketas un piedalīties aptaujās. Ja tīmekļa vietnē tiek sniegti anketas jautājumu atbilžu varianti, nekāda personu identificējoša informācija netiek iekļauta. Pēc anketas aizpildīšanas, piedaloties kādā no GIVEN aptaujām, informācija tiks saglabāta un apkopota anonīmā veidā.

Datu apstrādes tiesiskais pamats

Datus, kas mums nepieciešami Jūsu pirkuma apstrādei, tādus kā Jūsu vārds, uzvārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs, piegādes adrese, mēs apstrādājam, lai noslēgtu un izpildītu pirkuma līgumu ar Jums un izpildītu normatīvajos aktos uzliktos pienākumus.

Jūsu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un/vai tālruņa numuru, kurus Jūs sniedzat, lai mēs nosūtītu Jums informāciju par GIVEN jaunākajiem piedāvājumiem, mēs apstrādājam uz Jūsu piekrišanas pamata.

Ja Jūs piedalāties GIVEN organizētā konkursā vai izlozē, mēs apstrādājam Jūsu datus uz Jūsu piekrišanas konkursa vai izlozes noteikumiem pamata, lai noteiktu uzvarētāju un sazinātos par balvas saņemšanu. Jums ir tiesības jebkurā brīdī atsaukt savu dalību šādā GIVEN organizētā konkursā vai izlozē.

Mēs izmantojam mūsu klientu datus, pamatojoties uz mūsu leģitīmajām interesēm, lai attīstītu mūsu uzņēmējdarbību, pielāgotu to klientu vajadzībām un izstrādātu jaunus produktus un uzlabotu mūsu klientu apkalpošanas kvalitāti.

Atsevišķos strīdus gadījumos mēs izmantojam mūsu klientu datus, lai celtu juridiskas prasības vai aizstāvētu savas tiesības tiesā vai uzraugošajās iestādēs, pamatojoties uz mūsu leģitīmajām interesēm.

Trešās puses, kuras nodrošina atbalsta pakalpojumus uzņēmumam GIVEN

Savas darbības nodrošināšanai GIVEN izmanto citus uzņēmumus un personas dažādu funkciju veikšanai GIVEN vārdā. GIVEN algo aģentūras, lai administrētu klientu akcijas, analizētu datus, apstrādātu veiktos pasūtījumus un nodrošinātu klientu atbalstu, kā arī pakalpojumu sniedzējus, kas nodrošina informācijas tehnoloģiju tehnisko nodrošinājumu. Aģentūrām iespējama piekļuve personiskai informācijai, ja tā nepieciešama pienākumu veikšanai. Mēs esam noslēguši līgumus ar saviem sadarbības partneriem, lai pienācīgi uzraudzītu un kontrolētu, kādas darbības mūsu sadarbības partneri drīkst veikt ar mūsu klientu datiem. Aģentūras vai sadarbības partneri nedrīkst šo informāciju izmantot citiem mērķiem, un tiem jānodrošina informācijas konfidencialitāte.

Datu koplietošana un pārsūtīšana

Mēs varam izpaust mūsu klientu datus mūsu pakalpojumu sniedzējiem, ar kuriem esam noslēguši līgumus, kā arī tiesībsargājošām un uzraugošajām iestādēm pēc to pieprasījuma vai lai aizsargātu mūsu tiesības.

GIVEN var koplietot apkopoto apmeklētāju (piemēram, tīmekļa vietnes apmeklētāju dzimuma dalījumu) anonīmas statistikas veidā ar reklāmdevējiem, darījumu partneriem, sponsoriem un citām trešajām pusēm, lai pielāgotu un uzlabotu vietnes saturu un reklāmu atbilstoši lietotāju vajadzībām. GIVEN iespējams apkopot datus, kas iegūti no tīmekļa žurnālfailiem (pārlūkprogramma, operētājsistēma, apmeklētās lapas utt.), lai saprastu, kā lietotāji pārvietojas vietnē un kuras funkcijas ir vispopulārākās.

GIVEN glabā personas datus Latvijas Republikas teritorijā.

Jūsu tiesības datu apstrādes jomā

Tiesības uz informāciju

Jūs varat lūgt mums veikt šādas darbības:

  • apstiprināt, vai mēs apstrādājam Jūsu personas datus;
  • izsniegt Jums šo datu kopiju;
  • sniegt Jums citu informāciju par Jūsu personas datiem, piemēram, kādi dati ir mūsu rīcībā, kādā nolūkā mēs tos izmantojam, kam mēs tos atklājam, vai mēs tos pārsūtām uz ārvalstīm un kā mēs tos aizsargājam, cik ilgi mēs tos uzglabājam, kādas ir Jūsu tiesības, kā Jūs varat iesniegt sūdzību, kur mēs ieguvām Jūsu datus, ciktāl tāda informācija nav Jums jau sniegta šajā privātuma politikā.

Tiesības labot

Jūs varat lūgt, lai mēs labojam neprecīzus personas datus.

Tiesības dzēst

Jūs varat mums lūgt dzēst Jūsu personas datus, bet tikai tad, ja:

  • tie vairs nav vajadzīgi nolūkam, kuram tie tika apkopoti; vai
  • Jūs esat atsaucis savu piekrišanu (ja datu apstrādes pamatā bija piekrišana); vai
  • tie ir tikuši apstrādāti nelikumīgi; vai
  • lai izpildītu mums piemērojamu tiesisku pienākumu.

Mums nav jāizpilda Jūsu pieprasījums dzēst Jūsu personas datus, ja Jūsu personas datu apstrāde ir nepieciešama, lai

  • izpildītu tiesisku pienākumu;
  • celtu, īstenotu vai aizstāvētu juridiskus prasījumus.

Datu apstrādes ierobežošana

Jūs varat mums lūgt ierobežot (paturēt, bet neizmantot) Jūsu personas datus, bet tikai tad, ja:

  • to precizitāte tiek apstrīdēta, lai ļautu mums pārbaudīt to precizitāti; vai
  • apstrāde ir nelikumīga, bet Jūs nevēlaties tos dzēst; vai
  • tie vairs nav vajadzīgi nolūkam, kādam tie tika apkopoti, bet mums vēl tie ir vajadzīgi, lai celtu, izpildītu vai aizstāvētu juridiskus prasījumus; vai
  • Jūs esat izmantojis savas tiesības iebilst, un turpinās primārā datu apstrādes pamatojuma pārbaude.

Mēs varam turpināt izmantot Jūsu personas datus pēc ierobežojuma pieprasījuma, ja:

  • mums ir Jūsu piekrišana; vai
  • lai celtu, izpildītu vai aizstāvētu juridiskus prasījumus; vai
  • lai aizsargātu citas fiziskas vai juridiskas personas tiesības.

Tiesības uz pārnesamību

Jūs varat lūgt GIVEN izsniegt Jūsu personas datus strukturētā, vispārēji izmantotā, mašīnlasāmā formātā, vai lūgt, lai tos “pārnesam” tieši citam Jūsu izvēlētam datu pārzinim, bet katrā gadījumā tikai tad, ja:

  • apstrādes pamatā ir Jūsu piekrišana vai ar Jums noslēgta līguma izpilde; un
  • apstrādi veic ar automatizētiem līdzekļiem.

Tiesības uz pārnesamību ietver tikai Jūsu sniegtos datus.

Tiesības iebilst

Jūs varat izteikt iebildumus pret Jūsu personas datu apstrādi, kuras pamatā ir GIVEN “leģitīmās intereses”, ja Jūs uzskatāt, ka Jūsu pamattiesības un brīvības ir svarīgākas par mūsu leģitīmajām interesēm.

Kad Jūs esat izteikuši iebildumus, mums ir iespēja pierādīt, ka mums ir nozīmīgas leģitīmās intereses, kas ir svarīgākas par Jūsu tiesībām un brīvībām.

GIVEN nepiemēros maksu par Jūsu tiesību izmantošanu saistībā ar Jūsu personas datiem. Tomēr, ja Jūsu pieprasījums piekļūt informācijai ir nepamatots vai pārmērīgs, GIVEN ir tiesības iekasēt pamatotu summu atbilstoši apstākļiem, kas balstīta administratīvajos izdevumos. Mēs informēsim Jūs par jebkādām izmaksām pirms Jūsu lūguma izpildes.

GIVEN patur tiesības lūgt Jums pierādīt savu identitāti, ja iesniedzat pieprasījumu īstenot kādu no šeit aprakstītajām tiesībām.

Atbildes sniegšana

GIVEN sniedz atbildes uz pieprasījumiem mēneša laikā. Taču, ja pieprasījumi ir īpaši sarežģīti vai ja Jūs esat iesniedzis vairākus pieprasījumus, šis termiņš var tikt pagarināts līdz trīs mēnešiem. Mēs Jūs informēsim, ja atbildei būs nepieciešams vairāk nekā viens mēnesis.

Tiesības atsaukt piekrišanu

Ja esat sniedzis piekrišanu jaunumu saņemšanai no GIVEN savā e-pastā vai pa tālruni, Jūs varat atsaukt savu piekrišanu jebkurā brīdī savā profilā GIVEN mājaslapā vai rakstot uz e-pastu: [email protected]

Jautājumi

Ja Jums rodas jautājumi par to, kā mēs apstrādājam Jūsu personas datus, aicinām tos uzdot, rakstot uz e-pastu: [email protected]

Gadījumos, ja Jums ir aizdomas par prettiesiskām darbībām ar Jūsu datiem, Jums ir tiesības vērsties Datu valsts inspekcijā: [email protected] , Elijas iela 17, Rīga, LV-1050.

Sīkdatņu paziņojums

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai uzlabotu lietotāja pieredzi un mūsu vietņu kvalitāti. Mēs ļaujam trešajām personām, tostarp mārketinga partneriem, izvietot sīkfailus mūsu vietnēs. Turpinot izmantot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izvietošanai un izmantošanai saskaņā ar mūsu sīkdatņu politiku.